Kippen Boerderij. | Marktplaats

6
4238

In Nieuwerbrug is het Barneveld van het Groene Hart te vinden, de kippenschuur van verkoper “Kippen Boerderij.”

Bekijk zijn advertenties hier:
https://www.marktplaats.nl/verkopers/20293114.html

DELEN

6 REACTIES

 1. Dit is een FOUTE kippenhandelaar! 4 kippen (hennen) gekocht en allemaal besmet met snot; 2 zijn dood binnen 3 dagen en de andere twee overleven het misschien. Dierenarts gaat er werk van maken (doet melding). Pas toch op allemaal; want met de wetenschap van nu, had ik bij binnenkomst in de stal rechtsomkeer moeten maken. 17,50 euro per hen (70 euro) en een heleboel DIERENLEED en dierenarts kosten (en medicijnkosten) brengt een bezoek aan deze foute handelaar mee.

 2. Op het kippenforum valt ook te lezen dat deze man niet deugt. Hij verandert op Marktplaats van naam en woonplaats, zegt kippen in te enten maar doet dit niet, verkoopt zieke kippen die te weinig ruimte hebben en stinken. Erg zielig voor deze beestjes… Onderaan zijn advertentie schrijft hij dat je je “oude” kippen bij hem in kunt leveren, alsof het voorwerpen zijn. Waarom zou je dat Ć¼berhaupt willen doen? Je levert je “oude” hond toch ook niet in?
  Ik heb bij marktplaats een melding van zijn malafide praktijken gedaan. Ik wil iedereen die om kippen geeft vragen hetzelfde te doen. Onderaan zijn advertenties staat daarvoor een linkje. Hoe meer meldingen, des te groter de kans dat hij niet meer mag adverteren. Marktplaats lijkt me zijn grootste afzetkanaal. Alle beetjes helpen om het deze oplichter lastiger te maken. Alvast bedankt!

 3. Ik heb dezelfde ervaring wat betreft zieke kippen. Dag na thuiskomst bleek dat ze allemaal ziek waren met snot. Een lijkt al te ziek te zijn om nog te overleven.

  Gezien alle opmerkingen over deze handelaar op het forum en de reviews hier kan ik niet anders dan beamen.

 4. Hier ook zelfs 2x ingetrapt…
  Pas na de 2e keer zijn we gaan googelen of het allemaal wel klopt daar. Kippen hebben snot en steken ook de dieren aan die we al hebben. Flinke dierenarts rekening verder zijn ze wel beter geworden maar dit wil je zo niet. Op ons mooie lakenvelder kipje našŸ˜•
  Ik rij nu vele kilometers om gezonde kipjes te kopen bij mensen die om de dieren geven!!!
  Niet kopen bij deze man!!!!

 5. Beste mensen,

  Let op!!!!! Bij de aankoop van de kippen Dhr. Kan niet onderscheiden wat ‘meisjes’ en hanen zijn.
  Dus u betaald voor een haan de prijs voor een kip.
  Mocht u daar heen willen bedenkt u dan eerst 10x.

 6. Pas 3 kippen bij hem gekocht en bij me eigen kippen gezet nu week verder en al me kippen snakken naar lucht.
  Weet iemand wat dat kan zijn en wat er aan te doen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here